Lærere kan nu slette et indholdsblok permanent direkte fra menuen »Flere indstillinger (...) «. Der vises en bekræftelse, inden sletningen gennemføres.
Dette udgør et hurtigere alternativ til først at arkivere en indholdsblok og derefter slette den fra arkivet.
For at gøre navigationen nemmere og opfylde kravene til tilgængelighed forbliver den globale menu og kursusmenuen nu synlige, når man åbner en enkelt planside, en afspilningsplan eller tabelvisningen.
| Område | Reference | Sammenfatning |
|---|---|---|
| Vurderingsprotokol | ITS-100790 | I bedømmelsesoversigten. Når en lærer åbner en aflevering fra en elev, hvor eleven ikke længere har adgang til ressourcen, fik læreren vist en fejlmeddelelse, der ikke gav mening. Fejlmeddelelsen er nu blevet opdateret. |
| Fil/mappe | ITS-106598 | Samarbejdsmapperne brugte det forkerte ikon i kurser, hvor differentierede planer var aktiveret. Dette er nu rettet. |
| Side | ITS-106631 | Der er rettet en fejl, der kunne medføre, at træ-links på en side ikke blev kopieret korrekt, når en side med træ-links blev kopieret til en anden placering. |